torsdag den 23. april 2009

Konservativ fra Kajerødskolen

Artikel i Frederiksborg Amtsavis den 22. april.

Formanden for skolebestyrelsen på Kajerødskolen Gitte D’Arcy er kandidat for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget i november måned. På opstillingsgeneralforsamlingen blev Gitte D’Arcy valgt som nummer fire på listen.

Gitte D’Arcy har siden 2006 været formand for skolebestyrelsen og i den perioden har hun formået at igangsætte en række initiativer med fokus på skolens og børnenes trivsel. Foråret og sommeren imødegås med særlige plantedage, for at gøre skolegården til et bedre sted at være. Høstfesten sikrer forældre, børn og lærere rystes sammen og den længerevarende forsøgsperiode med en fast frokostordning har givet større forståelse blandt børn og voksne for sammenhængen mellem sund mad og læring.

”Jeg er meget optaget af, at vores folkeskoler holder fokus på faglighed, sund kost og fysiske udfoldelse. Alle skoler i Rudersdal skal kunne tilbyde et sundt måltid mad, som eleverne skal kunne købe til en rimelig pris.”

Gitte D’Arcy fortsætter:

”Gennem utallige undersøgelser ved vi i dag, at et sundt måltid mad har stor betydning for børnenes indlæring, men det gør det ikke alene og derfor skal vi også indføre flere idrætstimer i skolen. Motion er ligeså vigtigt som sund kost og når de forhold er tilstede sammen med en høj faglighed, ja, så får vi verdens bedste børn – siger Gitte D’Arcy.

Ud over at sidde som formand for Skolebestyrelsen på Kajerødskolen er Gitte også medlem af bestyrelsen i Skjold Birkerød Fodbold med ansvar for Børneafdelingen, der omfatter ca. 600 medlemmer.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar